aurora lux spa apartman beograd supervencanje.com stan na dan

Pocetna

Uslovi koršćenja Portala

PRAVILNIK

USLOVI KORIŠCENJA WEB PORTALA SUPERVENCANJE.COM  

Korišcenjem Internet Portala SUPERVENCANJE.COM pristajete na uslove i pravila (u daljem tekstu: Uslovi korišcenja) koji su navedeni u daljem tekstu. Ako se sa njima ne slažete ili ih ne prihvatate u potpunosti, molimo Vas da napustite sajt.

Opšta načela
Nije dozvoljeno korišcenje Portala radi dalje prodaje reklamnog prostora.
Nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja, njihovo preoblikovanje i objavljivanje na drugim sajtovima, ili "preslikavanje" dizajna početne strane Portala, niti bilo koje druge strane Portala na nekom drugom sajtu. Nepoštovanje ovog pravila povlači krivičnu i materijalnu odgovornost. Korisnik/posetilac je obavezan da pored ovde navedenih pravila, poštuje i pravila koja su označena kao uslovi i pravila pojedinačnih servisa na Portalu.

Registracija, korisničko ime i lozinka
Odredjeni delovi sajta zahtevaju registraciju korisnika kako biste im pristupili. SUPERVENCANJE.COM zadržavaju pravo da u nekim slucajevima, kao što su lažno predstavljanje, uvredljivo ponašanje i slicno (što ne mora obrazložiti), odbije Vašu registraciju i tako Vam onemogući pristup Portalu. Korisnicko ime i lozinka su lično Vaši, i ne treba ih prenositi trećem licu, jer ste Vi odgovorni za sve interakcije koje se pod njima odvijaju. U slučaju neovlašcene upotrebe korisnickog imena i lozinke, dužni ste da obavestite SUPERVENCANJE.COM. Za bilo kakvu štetu prouzrokovanu Vašim propustom da postupate po navedenim pravilima ne snosimo odgovornost.

Privatnost
Svi Vaši lični podaci (ime, prezime, adresa, br. telefona, e-mail adresa i dr.) SUPERVENCANJE.COM ce upotrebiti u skladu sa zaštitom ličnih podataka. Za sve ostale sadržaje koje objavite preko sajta u vidu predloga, komentara i sl. smatraće se da nisu poverljivi i neće podleći zaštiti. Vaša je odgovornost za tačnost objavljenih podataka, a ukoliko su informacije koje pružate netačne, neprecizne ili nepotpune, prihvatate da Vas udaljimo sa sajta.

Promene uslova korišcenja
SUPERVENCANJE.COM zadržava pravo da uslove korišcenja menja s vremena na vreme, bez najave. Vaša je obaveza da posetite ovu stranicu, kako biste bili upoznati sa eventualnim promenama. SUPERVENCANJE.COM mogu da promene ili ukinu servise na Portalu s vremena na vreme, iz bilo kog razloga, i bez najave, bez odgovornosti prema Vama ili bilo kom trećem licu.

Poricanje garancija
SUPERVENCANJE.COM ne daju nikakvu garanciju, niti su odgovorne za tačnost, sadržinu, kompletnost, zakonitost, pouzdanost, operativnost ili dostupnost informacija ili sadržaja prikazanih na Portalu. SUPERVENCANJE.COM nisu odgovorne za brisanje, neuspešno skladištenje, pogrešno dostavljanje ili neblagovremeno dostavljanje bilo kakvih informacija ili sadržaja. SUPERVENCANJE.COM ne snose odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu skidanjem fajlova ili pristupom bilo kakvom sadržaju na Internetu do koga se došlo pomocu Portala.

Portal, svi sadržaji, informacije, proizvodi i usluge koji se pojavljuju u okviru servisa Portala su dostupni “onakvi kakvi su”, bez ikakvih garancija u bilo kom smislu.
SUPERVENCANJE.COM se izričito odriču svih izraženih, podrazumevanih ili propisanih garancija, ukljućujući, bez ograničenja, garancije trgovine, pogodnosti za odgovarajucu namenu i protiv prekršaja intelektualnih prava ne garantujemo sigurnost, pouzdanost, neprekidnost i performanse Portala.
Ne garantujemo za usluge ili proizvode do kojih se došlo pomoću Portala ili linkova ili reklama na njemu, kao ni za bilo kakve informacije ili savete do kojih se došlo pomocu Portala, a nisu deo usluga SUPERVENCANJE.COM.
Korišcenjem Portala prihvatate punu odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu zbog informacija do kojih ste došli pomocu Portala, za štetu nastalu učitavanjem fajlova i dokumenata na Vaš računar, i za bilo koji drugi vid štete nastao zbog bilo kakvih sadržaja do kojih ste došli pomoću Portala.

Ograničenje odgovornosti
  Ni pod kakvim okolnostima SUPERVENCANJE.COM neće biti odgovoran ni jednom korisniku u smislu pravilnog ili nepravilnog korišcenja Portala. SUPERVENCANJE.COM u smislu ovih uslova korišćenja nije odgovoran za bilo kakvu štetu koju korisnik pretrpi pravilnim ili nepravilnim korišcenjem Portala.
SUPERVENCANJE.COM neće ni pod kojim uslovima biti odgovoran i dužan da nadokanadi bilo kakvu direktnu, indirektnu, havarijsku, posledičnu, specijalnu, kaznenu ili slučajnu štetu, bilo da je takav zahtev baziran na garanciji, ugovoru, uvredi, nehatu, ili na drugi način. Ovakvo ograničenje odgovornosti se primenjuje bilo da šteta proističe zbog pravilne i nepravilne upotrebe Portala ili oslanjanja na Portal, zbog nemogućnosti da se koriste servisi Portala, ili zbog prekida, obustavljanja ili okončanja rada servisa Portala (uključujući i slučajeve gde je razlog za to treće lice).
 Ogranicenje odgovornosti se primenjuje u smislu štete zbog drugih informacija, servisa, usluga, saveta ili proizvoda do kojih se došlo pomoću linkova ili reklama na Portalu. Ograničenje odgovornosti se takodje odnosi i na troškove nabavke ili zamene proizvoda i usluga, gubitak profita, ili gubitak podataka, bez obzira na pravilno ili nepravilno funkcionisanje Portala. Takvo ograničenje odgovornosti se dalje odnosi i na sve informacije, usluge i proizvode koji se pojavljuju na Portalu, ili koji su na bilo koji način povezane sa Portalom.
Ni pod kojim okolnostima Portal nije odgovoran za nepravilno funkcionisanje ili prekid rada servisa, prouzrokovanih direktno ili indirektno prirodnim silama, elementarnim nepogodama ili uzrocima koji su van razumne moći kontrole, u šta spadaju, ali ne samo oni, i problemi u funkcionisanju Interneta, kvarovi na kompjuterskoj opremi ili problemi sa istom, problemi u funkcionisanju telekomunikacione opreme ili neke druge vrste uredjaja i opreme, nestanci struje, štrajkovi, obustave rada, neredi, ustanci, revolucije, gradjanski nemiri, nestašice sadržaja ili manjak radne snage, požari, poplave, oluje, eksplozije, sve vrste prirodnih nepogoda, ratna razaranja, delovanje Vlade, naredbe domaćih i medjunarodnih sudova, nesaradnju trećih lica, i problemi sa grejanjem, osvetljenjem i klimatizacijom. Stavovi izneti u okviru servisa Portala nisu stavovi SUPERVENCANJE.COM vec ih na Portalu samo prenosimo “onakve kakvi jesu” i za njihovu sadržinu nismo odgovorni u bilo kojem smislu.

Linkovi sajtova trećih lica
Sajt može sadržati linkove ka drugim sajtovima. Oni su postavljeni kao pogodnost korisnika, i SUPERVENCANJE.COM ne kontrolišu, niti su odgovorne za njihov izložen sadržaj i politiku zaštite privatnosti, te se odriče bilo kakve odgovornosti ukoliko takvi sajtovi:
• Imaju neprecizan, netačan ili neprikladan sadržaj
• Nisu bezbedni, sadrže viruse iili druge štetne materijale
• Sadrže klevete, vredaju
• Povredjuju pravo intelektualne svojine

Razne odredbe
Samim korišcenjem Portala pristajete na ove uslove i nikakav poseban pristanak na ove uslove od strane korisnika nije potreban da bi ga ovi uslovi obavezivali. Poznavanje ovih pravila u svakom trenutku obaveza je Korisnika.

vencanice sladjana og lazarevac iznajmljivanje

Restoran i sala za venčanje Kengur - Beograd

NAJNOVIJE VESTI SAZNAJTE NA BLOGU SUPER VENCANJE

Balska dvorana Premier Prezident - Sremski Karlovci

RESTORAN MILOSEV KONAK

grand hertz restoran beograd

Fotografisanje i snimanje venčanja Beograd - Foto studio M

Best Western Prezident hotelslatko srce torte za svadbu vencanje proizvodnja
Mincom - izrada foto buka - knjige

Gradjansko venčanje

Gradjansko venčanje je ceremonija prilikom koje dvoje ljudi stupa u brak. Možete se venčati na raznim lokacijama uz prisustvo matičara, u opštni ili u crkvi. U zadnje vreme mladenci praktikuju da se venčavaju u restoranu.
Dalje...


Veridba

Ovaj lep običaj svakako treba zadržati, iako nije obavezan, ni po zakonskim, ni po običajnim normama. Preporučili bi smo Vam da ovaj običaj spojite sa upoznavanjem Vaših porodica, kao i najbližih prijatelja i rodjaka. Dakle, veridba bi svakako trebalo da bude...

Dalje...

Predbračni ugovor ?

Bitna prednost predbračnog ugovora je to što eventualni razvod brzo i jednostavno protekne i što će imovina koju unesete u brak ostati sigurno Vaša i posle braka.
Predbračni ugovor štiti bogatijeg supružnika. To je obično budući supružnik koji je vlasnik...
Dalje...

Običaji

Dan predvidjen za venčanje, odnosno svadbu, čak i danas u 21.veku, prepun je paganskih običaja. Mnogo je simbolike, mnogo zaštite od navodne potencijalne crne magije…Primeri loših paganskih običaja : mlada ne sme da se okreće...
Dalje...

Crkveno venčanje

Venčanje (sveta tajna braka) je molitveni čin. Ne može se zakazivati niti vršiti u toku posta, a mladenci i kumovi moraju biti kršteni.
Venčanje se obavlja u crkvi one parohije gde živi mladoženja, a prethodno se mora izvršiti zakazivanje...
Dalje...

Savršena venčanica

Dan kada izgovarate sudbonosno „DA“, treba da bude jedan od najlepših dana u Vašem životu. Zadovoljstvo, blistav osmeh i sreća kojom će te zračiti, dolazi iz Vas samih, emotivno ispunjenih. Pravi izbor venčanice  apsolutno će upotpuniti ovu sliku iz mašte... Dalje...

MUSKA ODELA LAZAREVAC MICHEL FONTANA ZA VENCANJE SVADBEIznajmljivanje projektora Beograd

Iznajmljivanje ozvučenja i rasvete

Vezano za mladence

Vazni telefoni i adrese

Marketing

Super Venčanje kontakt